Працівники групи затримання Державної служби охорони Львова затримали квартирника

Працівники групи затримання Державної служби охорони Львова затримали квартирника

25.08.14 13:38 0 736
Працівники спеціпідрозділу групи затримання Управління Державної служби охорони при ГУМВС України у Львівській області викрили квартирного злодія, який вистрибнув з вікна квартири на другому поверсі та намагався зникнути з місця злочину.

16 серпня о п’ятій годині ранку на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони Львівщини поступив сигнал «Тривога» з помешкання, що по вулиці Сластіона у Львові. Оператор пульта на місце спрацювання, негайно, скерувала групу затримання міліції. Прибувши на місце, правоохоронці викрили зловмисника, що вистрибнув з вікна квартири на другому поверсі та намагався зникнути з місця скоєння злочину.

Як з’ясували правоохоронці 25 річний, непрацюючий, мешканець Республіки Грузія за допомогою драбини та віджиму пластикового вікна проник у помешкання та викрав золотий ланцюжок та медальйон, срібні прикраси, ключі від автомобіля «Шкода-Фабія» з пультом сигналізації, а також ключ від квартири.

За даним фактом слідством Залізничного райвідділу Львова розпочато кримінальне провадження з кваліфікацією ч.3 ст. 185 (крадіжка) КК України, зловмиснику оголошено про підозру та затримано.

За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Також затриманого перевіряють на причетність до вчинення інших, подібних злочинів.

Денис Харчук,

УДСО при ГУМВСУ

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у Почаєві ...
Наступна новина: Хмельниччина: ...

КОМЕНТАРІ