У Львівській області у Стрию дільничні інспектори міліції викрили квартирного злодія

У Львівській області у Стрию дільничні інспектори міліції викрили квартирного злодія

25.08.14 14:54 0 654
Завдяки інформації, яку повідомили небайдужі громадяни дільничні інспектори Стрийського міськвідділу міліції викрили 23-річного безробітного чоловіка у вчиненні квартирної крадіжки

Наприкінці липня до чергової частини Стрийського міськвідділу міліції звернувся 22-річний місцевий мешканець та повідомив про те, що його квартиру обікрали. Уночі зловмисник, зламавши врізний замок на вхідних дверях, проник у помешкання. З квартири зникли гроші, ювелірні вироби та оргтехніка. Завдану матеріальну шкоду потерпілий оцінив у тридцять тисяч гривень.

«Дільничні інспектори міліції під час спілкування з місцевими мешканцями отримали інформацію про те, що 23-річний місцевий мешканець, який ніде не працює, може бути причетний до вчинення кримінальних правопорушень. У ході досудового розслідування ця інформація підтвердилася»,- повідомив начальник Стрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Василь Кулик.

У гаражному приміщенні, яким користувався зловмисник, правоохоронці виявили та вилучили речі, що були викрадені з квартири 22-річного стриянина.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України, триває. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Ольги Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ