31 курсант із Сходу України продовжить навчання у ЛьвДУВС

31 курсант із Сходу України продовжить навчання у ЛьвДУВС

25.08.14 16:02 0 717
Вихованці першого та другого курсів Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка та Донецького юридичного інституту продовжать навчання на денній формі у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Таке рішення прийняли курсанти та їхні батьки у зв’язку із доволі напруженою та складною ситуацією, яка склалась у Луганській та Донецькій областях України. Варто зазначити, що серед них – представники західних областей України: Волинської, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької.

На зустрічі, яка відбулась у ЛьвДУВС, із батьками та курсантами особисто поспілкувався тимчасово виконуючий обов’язки ректора ЛьвДУВС полковник міліції Мар’ян Гурковський, який запевнив останніх, що керівництво навчального закладу зробить усе можливе, аби перебіг навчального процесу був якомога комфортним.

У ході розмови працівники університету відповіли на усі насущні запитання з приводу проживання та навчання новоприбулих та побажали їм швидкої адаптації.

Тож, наразі проходить етап оформлення усіх необхідних документів, і вже з 1 вересня молоді люди розпочнуть навчання у статусі курсанта Львівського державного університету внутрішніх справ.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: у ДТП на ...
Наступна новина: Луцьк: книжкова ...

КОМЕНТАРІ