На Львівщині ще одного викрадача велосипедів викрили правоохоронці

На Львівщині ще одного викрадача велосипедів викрили правоохоронці

25.08.14 16:18 0 622
Працівники Самбірського міського відділу міліції встановили особу чоловіка, котрий викрав велосипед з під’їзду багатоповерхового будинку

Заява про крадіжку велосипеда надійшла у червні цього року від мешканця одного з міст Самбірського району. За словами потерпілого, велосипед він зберігав у під’їзді багатоповерхового будинку – за місцем проживання, не виявивши велосипед у звичному місці, звернувся за допомогою до правоохоронців.

За фактом крадіжки було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Результатом роботи, проведеної правоохоронцями, стало встановлення особи зловмисника. Ним виявився 63 – річний мешканець Самбора, котрий приїжджав у районне містечко відвідати знайомого. Побачивши у під’їзді будинку велосипед, чоловік викрав його і поїхав на ньому додому. В подальшому викрадач використовував велосипед для власних потреб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ