На Львівщині відзвітували про перші кроки реалізації пілотного проекту з реформування міліції

На Львівщині відзвітували про перші кроки реалізації пілотного проекту з реформування міліції

25.08.14 18:55 0 746
22 серпня, у приміщенні Головного управління міліції Львівщини відбулася прес-конференція, під час якої координатори проекту: заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області Роман Баховський, активіст ГМ «Опора» Тарас Гаталяк та представник громадського сектору «Майдану Львова» Наталія Куба, розповіли про результати проведеної роботи з реалізації пілотного проекту з реформування міліції у Львівській області.

Для підготовчого етапу реформування міліції Львівщини, створено сім робочих груп, що об’єднали понад 120 фахівців та експертів у різних галузях.

У першу чергу йдеться про соціологічні опитування громадян та вивчення їх думки для внесення пропозицій по реформі. Питання для анкетувань вже розроблені. Заплановано опитати 1600 мешканців в усіх районах Львова та області. Основна мета опитування – вивчити громадську думку стосовно довіри до інститутів влади та до ОВС, з’ясувати доцільність виборності громадою керівників міліції, формування місцевої міліції, готовність самих громадян надавати допомогу міліції у підтримуванні безпеки та правопорядку та інше.

Також вже опитано особовий склад трьох райвідділів міліції у Львові та в області. Запитання стосувались оцінки матеріально-технічного забезпечення підрозділів міліції, кадрової політики та існуючої системи оцінювання роботи ОВС. Опитування триває, взяти участь у ньому повинен особовий склад ОВС Львівщини.

У рамках антикорупційного напрямку у діяльність кадрового апарату ГУ МВС України у Львівській області обговорено механізм запровадження відео фіксації здачі заліків працівниками ОВС з фізичної підготовки, а також проходження співбесіди керівного складу підрозділів за допомогою поліграфа.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі тимчасово ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ