В Житомирській області рятувальники надали допомогу сімнадцятьом вимушеним переселенцям в організації переїзду їх до рідного краю

В Житомирській області рятувальники надали допомогу сімнадцятьом вимушеним переселенцям в організації переїзду їх до рідного краю

25.08.14 14:39 0 724
23 серпня співробітники Управління ДСНС Житомирщини за сприянням керівництва обласної державної адміністрації надали допомогу сімнадцятьом вимушеним переселенцям в організації переїзду їх до рідного краю.

Всі вони зі Сходу нашої країни, а саме з Донецької та Луганської областей. Коли у даному регіоні розпочалися антитерористичні операції останнім довелося покинути свій рідний край.

На допомогу людям відгукнулася Житомирщина, яка зустріли їх та поселили до літнього церковного табору «Віра, Надія, Любов», який розташований у селі Зарічани Житомирського району. Ось саме тут, понад два місяці, проживали ці люди. До того поки не дізналися, що в дома вже спокійно.

За ініціативи керівництва обласної адміністрації було вирішено питання щодо придбання квитків на потяг. Рятувальники в свою чергу на службовому автотранспорті доставили громадян до автовокзалу, допомогли з багажем та посадили на автобус, який доставить вимушених переселенців до столиці України, а вже звідти, потягом, на батьківщину.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Йосиф Ситник: «Замість ...
Наступна новина: На Хмельниччині відомі ...

КОМЕНТАРІ