На Дніпропетровщині відбувається флеш-моб «Прапор у твоєму вікні»

На Дніпропетровщині відбувається флеш-моб «Прапор у твоєму вікні»

25.08.14 15:57 0 682
До Дня Державного Прапора в суботу на Дніпропетровщині відбувається флеш-моб «Прапор у твоєму вікні». Влада запропонувала жителям області цього дня вивісити на вікнах та балконах синьо-жовту символіку, продемонструвавши таким чином повагу до державних символів України. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У будівлі Дніпропетровської облдержадміністрації прапори – на кожному вікні. Будівля Дніпропетровського державного театру опери та балету прикрашена двома гігантськими прапорами. Акцію також підтримали магазини і кав’ярні міста, розташувавши прапори у своїх вікнах та на вітринах.

«Над фортецею завжди височіє прапор. Наша фортеця – це Україна, і ми вважаємо, що у кожному вікні має майорить Державний Прапор», – зазначив радник голови ОДА Борис Трейгерман.

Після святкових вихідних прапори, які висіли на вікнах, збиратимуть облдержадміністрації, звідки їх відправлять бійцям української армії до зони АТО. Планують, що жовто-блакитні прапори з Дніпропетровщини майорітимуть над звільненими містами та селищами Донбасу.

Крім того, напередодні свята жителям Дніпропетровщини було запропоновано придбати національну символіку в спеціалізованих торгівельних точках. Кошти, зібрані на акції, підуть до Фонду оборони країни – на придбання амуніції, медикаментів та приладів для українських військових у зоні АТО.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородка вижила після ...
Наступна новина: На Хмельниччині працівники ...

КОМЕНТАРІ