В Закарпатській області очільник Рахівської міліції провів виїзний прийом громадян

В Закарпатській області очільник Рахівської міліції провів виїзний прийом громадян

25.08.14 13:28 0 685
Виїзні прийоми громадять, що проводить керівник Рахівського райвідділу міліції Геннадій Чайковський, дають можливість людям отримати консультації чи вирішити наболілі проблеми на місці.

Селянам не обов’язково їхати в районний центр, щоб особисто звернутися до керівництва міліції. Вчора така зустріч відбулася в смт.Кобилецька Поляна у приміщенні сільської ради.

На прийом до головного міліціонера району прийшли люди з різними питаннями. Так, один громадянин скаржився, що невідомі особи розкрадають місцевий ковальський цех. Підполковник міліції запевнив чоловіка, що у найкоротший термін його особисто буде повідомлено про результати здійсненої перевірки вказаних фактів.

Серед питань, які піднімалися місцевими жителями, були й такі, вирішення яких перебуває в цивільно-правовому полі і не є компетенцією міліцією. Втім, селяни отримали консультації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Також Геннадій Ладіславович поспілкувався з сільським головою, він розпитав про роботу дільничного інспектора міліції та його співпрацю з посадовими особами органу місцевого самоврядування. Голова селищної ради відмітив роботу місцевого «шерифа». За його словами, односельчани добре знають свого дільничного та запевнив, що нарікань на його службу з боку громади не було.

Очільник міліції взяв на особистий контроль всі питання, з якими зверталися мешканці села та запевнив, що на їх звернення вони отримають офіційну відповідь в найкоротший термін.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ