В Закарпатській області мукачівку "розвів" Інтернет-кавалер на 20 тисяч гривень

В Закарпатській області мукачівку "розвів" Інтернет-кавалер на 20 тисяч гривень

25.08.14 20:07 0 848
Довірлива мукачівка перерахувала загадковому «бойфренду», якого ніколи не бачила, 20 тисяч гривень буцімто на операцію. Після чого «коханий» просто зник з мережі. Шахрая розшукує міліція.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції із заявою, що її обманули, днями звернулась 24-літня дівчина. Мукачівка розповіла, що в одній з соціальних мереж вона познайомилась з хлопцем. Близько півроку вони переписувались, обмінювались смс-ками, однак жодного разу не спілкувались по телефону.

Та це не зупинило довірливу дівчину від щирого бажання допомогти Інтернет-кавалеру, коли той буцімто потрапив до лікарні. Через смс-повідомлення чоловік попросив дівчину, щоб вона надіслала йому на рахунок 20 тисяч гривень на операцію…

Певна річ, у дівчини таких грошей не було. Тоді вона вирішила взяти кредит і в будь-який спосіб допомогти «коханому». Таким чином трьома платежами мукачівка перерахувала незнайомцю 15 тисяч гривень. Та той на цьому не зупинився. Наступного дня попросив ще 5 тисяч і пообіцяв, що через три дні поверне. Коли всі гроші були надіслані, юнак просто зник з мережі, не відповідав на смс і на телефонні дзвінки. Розчарована вчинком хлопця дівчина звернулась до міліції.

Відомості про дану подію слідчий міськвідділу внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Вах допоможе Пулєву ...

КОМЕНТАРІ