Ужгородські міліціонери вилучили в жителя міста холодну зброю

Ужгородські міліціонери вилучили в жителя міста холодну зброю

25.08.14 14:12 0 721
Працівникам карного розшуку ужгородської міліції попався місцевий мешканець, який розгулював по вулицях міста з військовим штик-ножем.

Ранкової пори по телефону «102» до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля котельні по вулиці Тихого перебуває невідомий чоловік, у якого є предмет, схожии на військовий штик ніж.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку. Чоловіка з ножем міліціонери знайшли неподалік. Ним виявився 33-річний ужгородець. Чоловік пояснив, що ніж знайшов й зберігав вдома, а коли йому знадобилися гроші, вирішив його продати, тому й носив з собою. Однак його планам завадили міліціонери...

Ніж вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Нетверезі нічні витівки ...

КОМЕНТАРІ