Представник МВС України спілкувався з мешканцями Ужгородщини

Представник МВС України спілкувався з мешканцями Ужгородщини

25.08.14 17:01 0 753
Заступник начальника Департаменту боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України полковник міліції Микола Стрілецький здійснив прийом громадян в адмінбудівлі Ужгородського райвідділу міліції.

Микола Миколайович приймав мешканців Ужгородщини протягом двох годин. За цей час він мав змогу вислухати всіх і підійти до кожної проблеми громадян індивідуально.

Люди зверталися з різними питаннями – хто з майновими, хто з соціальними, інші цікавилися розглядом кримінальних проваджень.

Першим до правоохоронця звернувся голова однієї з сільських рад Ужгородщини, який хотів відмітити роботу працівників райвідділу, подякувати за співпрацю та оперативність у вирішенні питань мешканців села. Також попросив передати міністру внутрішніх справ України письмове звернення з подякою міліціонерам Ужгородського РВ УМВС за сумлінне ставлення до служби та до своїх міліцейських обов’язків.

Наступним навідався пан Микола, мешканець села Невицьке, який звернувся з проханням посприяти у вирішенні справи щодо поранення його одним із мисливців Ужгородщини з рушниці, внаслідок чого він зазнав значних тілесних ушкоджень. Чоловік припускає, що даний мисливець може уникнути кримінальної відповідальності за вчинені протиправні дії.

Мешканка села Баранинці, пані Валентина, поділилася своєю проблемою, яку не може вирішити вже на протязі декількох років. Жінка ніяк не може прописатися в будинку матері свого чоловіка, бо та не дає згоду. Свекруху не бентежить, що невістка є матір’ю її трьох онуків. Київський гість уважно вислухав пані Валентину та надав їй консультацію по даному питанню і допоміг підготувати звернення, розгляд якого може посприяти у вирішенні даного сімейного конфлікту.

По всіх зверненнях, які надійшли під час прийому, проводитимуться ретельні перевірки та прийматимуться відповідні рішення, про які громадян в обов’язковому порядку буде повідомлено.

Ганна ДАН,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Працівники Державної служби ...

КОМЕНТАРІ