В Закарпатській області керівник берегівської міліції зустрівся з жителями району

В Закарпатській області керівник берегівської міліції зустрівся з жителями району

25.08.14 17:54 0 900
Днями начальник Берегівського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця провів виїзний прийом громадян в с.Гать.

Поспілкуватися з міліцейським керівником прийшли представники різних об’єднань та установ, що діють на території вказаного села.

Зокрема, завітала заступник директора місцевої школи Анжела Качов, яка наголосила, що найбільш суттєвим, на сьогоднішній день, є питання щодо неналежного виховання батьками учнів, що нехтують навчальним процесом та не відвідують заняття. Педагог висловила прохання співпраці з боку міліції у проведенні спільних із працівниками школи обстежень за місцем проживання вказаних учнів, здійсненні профілактичних бесід з батьками та самими учнями.

Микола Куриця, вислухавши пані Анжелу, запевнив, що з боку міліції, зокрема дільничного інспектора та працівників кримінальної міліції у справах дітей будуть здійснені всі необхідні заходи, спрямовані на профілактику дитячої злочинності та підняття іміджу школи і міліції серед учнів вказаної школи. А в разі виявлення фактів порушень будуть складені адміністративні протоколи відносно батьків за ст.184 ч.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Також на прийомі побували голова місцевого мисливського колективу та заступник керівника громадського формування села, які висловили бажання і надалі співпрацювати з міліцією, підтримувати постійний зв'язок, здійснювати спільні заходи та мироприємства, а також своїми силами здійснювати чергування з метою недопущення порушень громадського порядку та браконьєрства.

Аналогічний виїзний прийом громадян відбувся і в селі Дийда, який провів заступник начальника берегівської міліції – начальник міліції громадської безпеки підполковник Елемир Сіладі.

Надалі прийоми громадян керівним складом Берегівського РВ УМВС будуть проводитися і в інших населених пунктах Берегівського району. Усі бажаючі поспілкуватися з начальником міліції та його заступниками можуть це зробити у своєму населеному пункті.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області в ...

КОМЕНТАРІ