На Тернопіллі загинули в бою за мир та спокій ,

На Тернопіллі загинули в бою за мир та спокій ,

25.08.14 15:05 0 667
Ігор Киналь, миротворець загинув під час виконання службового обов'язку у складі спеціального миротворчого підрозділу МВС України в Косово. Андрій Дрьомін, доброволець поклав своє життя у боях за визволення Донеччини. Долі цих двох героїв з Тернопільщини ніколи не перетиналися, вони воювали на різних «фронтах», але спільного у них більше - гарячі серця, сповнені великої любові до своєї країни, героїзм та відвага, прагнення принести мир та спокій людям і трагічна смерть, що обох вирвала із життя у молодому віці.

22 серпня міліціонери Тернопільщини вшановують пам'ять колег, що загинули під час виконання службових обов’язків. За роки незалежності наш край втратив чотирнадцятьох правоохоронців. Серед них загиблий у Косово в березні 2008 року старший лейтенант внутрішніх військ Ігор Киналь та доброволець спецбатальйону МВС «Азов» Андрій Дрьомін, котрого похоронили 13 серпня цього року.

Хоч минуло вже шість років мати Ігоря Киналя досі сумує за своїм сином. Бо покладала на нього великі надії та сподівання, але доля розпорядилася по-іншому. Жінка разом з правоохоронцями прийшла до приміщення навчального закладу, де вчився її син, аби покласти квіти до меморіальної дошки, встановленої на честь її героя. Сльози на очах матері не висихають, а серце крається ще й від тих подій, що охопили схід нашої держави.

- Сумую за своєю дитиною та розділяю скорботу тих батьків, чиї сини не повернулися із зони АТО, - з хвилюванням розповідає Любов Дмитрівна. – Молю Господа про мирне небо над Україною і прошу, щоб більше не проливалася людська кров, щоб не сиротіли наші родини, щоб чорні хустки скорботи не вкривали плечі матерів, дружин, сестер.

Свіжа рана втрати ятрить серця рідних бійця спецбатальйону «Азов» Андрія Дрьоміна. Батько та матір, в котрих Андрій був єдиним сином, кажуть, що разом зі своєю дитиною втратили майбутнє.

Підтримати рідних у ці важкі дні приїхали керівник обласної держадміністрації Олег Сиротюк та начальник обласного управління внутрішніх справ Василь Облещук.

Президентська відзнака – орден «За мужність» третього ступеня та синьо-жовтий стяг - це подвиг та життєві переконання героя-добровольця – саме ці нагороди передали батькам керівники краю.

Василь Облещук запевнив, що управління міліції прийняло у свої ряди Андрія Дрьоміна, і хай без запису в трудовій книжці, але він залишиться правоохоронцем – взірцем для наслідування та виховання майбутніх поколінь.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські міліціонери ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ