На Тернопіллі розшукали водія фури, який збив велосипедиста і втік з місця пригоди

На Тернопіллі розшукали водія фури, який збив велосипедиста і втік з місця пригоди

25.08.14 13:19 0 768
Збив та більш як на двісті метрів протягнув велосипедиста вантажний автомобіль «МАН». Аварія трапилася 19 серпня близько 20.00 на вулиці С.Будного, що у Тернополі. Двохколісний транспорт потерпілого правоохоронці знайшли на кількасот метрів попереду тіла. Водій вантажівки з місця аварії втік.

За словами інспектора сектору профілактичної роботи обласного ДАІ Миколи Ігнатченка, водій вантажівки, рухаючись зі Східного масиву в напрямку петриківського перехрестя, збив велосипедиста. Потерпілий загинув на місці пригоди.

Відповідно до заходів, проведених працівниками ДАІ, водія-втікача затримали. Автомобіль поміщений на арешт майданчик. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань частиною 2 статті 286. Триває слідство.

Ще ода аварія трапилася того ж дня близько 23.00 на автодорозі в селі Трибухівці, Бучацького району. 21-річний водій незареєстрованого моторолера не впорався з керуванням та збив неповнолітнього пішохода. Потерпілого з переломом обох ніг і ускладненою кровотечою доправили у Бучацьку райлікарню. Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановить слідство.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Алеї парку культури і ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ