Нетверезі нічні витівки тернополянина припинили міліціонери охорони

Нетверезі нічні витівки тернополянина припинили міліціонери охорони

25.08.14 14:16 0 664
Жителям одного із будинків по вулиці Злуки, що у Тернополі, не вдалося провести тихий та спокійний вечір. Порушником їхнього спокою став 28-річний тернополянин, який, хильнувши зайвого, вирішив вимістити свою лють на сусідів.

Спочатку молодик вирішив продемонструвати свої ораторські здібності з використанням відбірної, брутальної лайки, чим поставив весь будинок на ноги. Спроби мешканців втихомирити хулігана були марними. У відповідь жителі отримали образи, а тим, хто опинився у під’їзді та не встиг потрапити до квартири, дебошир погрожував ріжучим предметом. Зрозумівши критичність ситуації, мешканці викликали правоохоронців.

За лічені хвилини на поміч прибула група затримання Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області. Молодик був миттєво втихомирений бійцями УДСО і переданий слідчо-оперативній групі міліції. Надалі було встановлено ступінь його алкогольного сп’яніння, після чого хулігана доставили до Тернопільського міського відділу міліції. Наразі стосовно затриманого проводиться відповідна перевірка, як по факту хуліганства, так і по факту опору працівникам міліції.

УДСО при УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ