На Тернопіллі тимчасово виконуючий обов'язки начальника Чортківського райвідділу міліції - підполковник міліції Валентин Юрчак

На Тернопіллі тимчасово виконуючий обов'язки начальника Чортківського райвідділу міліції - підполковник міліції Валентин Юрчак

25.08.14 18:54 0 735
Заступник начальника обласного управління міліції Руслан Балик представив особовому складу Чортківського райвідділу міліції нового керівника. Наказом УМВС тимчасово виконуючим обов’язки начальника призначено підполковника міліції Валентина Юрчака. Його кандидатуру на посаду було погоджено з місцевої владою, громадськими організаціями та активістами.

Нового очільника міліції Чортківщини обирали з-поміж чотирьох претендентів: підполковника мiлiцiї Андрiя Свинарчука, підполковника міліції Василя Коваля, пенсіонера ОВС Теодозія Святковського та власне підполковника міліції Валентина Юрчака.

Напередодні призначення в сесійній залі районної ради відбулося громадське обговорення кандидатур на посаду начальника районного відділу внутрішніх справ. Участь у ньому взяли голова РДА Віктор Шепета, заступник голови райради Любомир Хруставка, т.в.о. начальника управління кадрового забезпечення УМВС України в Тернопільській області Віктор Гулич, депутати районної та міської рад, представники громадських організацій та активісти.

Т.в.о. начальника управління кадрового забезпечення обласної міліції Віктор Гулич коротко охарактеризував кандидатів на керівну посаду. Заслухавши інформацію, присутні зійшлися на думці, що досвіду роботи в кожного з них, судячи з послужного списку, достатньо. Одначе коротка біографічна довідка не так вже й багато говорить про людину як особистість. Відтак претенденти відповіли на запитання громадськості.

Думки щодо призначення кандидатури начальника райвідділу розділилися. Однак, зважаючи на ситуацію, що склалася зараз в країні, посада керівника територіального підрозділу одного з найбільших районів області не може більше залишатися вакантною. Тому керівництво міліції області прийняло рішення тимчасово призначити на посаду підполковника мiлiцiї Валентина Юрчака.

Представляючи тимчасово виконуючого обов’язки начальника районної міліції, заступник начальника УМВС відзначив, що Валентин Михайлович має великий досвід практичної роботи в ОВС. І що важливо – не нова людина у райвідділі. У цьому підрозділі він працює з 1996 року, пройшов шлях від оперуповноваженого до начальника відділення державної служби боротьби з економічною злочинністю Чорткiвського районного вiддiлу міліції. З 2006 року – заступник начальника районного вiддiлу – начальник мiлiцiї громадської безпеки Чорткiвського РВ.

Валентин Михайлович подякував усім за виявлену довіру та запевнив у тому, що зробить усе, щоб відновити довіру населення до міліції та буде дотримуватися у своїй роботі принципів об'єктивності та вимог українського законодавства.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Львівщині відзвітували ...

КОМЕНТАРІ