В Івано-Франківській області викрадача велосипедів не зупинили ні замки, ні двері

В Івано-Франківській області викрадача велосипедів не зупинили ні замки, ні двері

25.08.14 18:19 0 750
Співробітники Івано-Франківського міськвідділу затримали молодого чоловіка, якого мають підстави підозрювати у крадіжці велосипедів. Серед білого дня зловмисникові вдалося викрасти два ровери з підвального приміщення однієї багатоповерхівки.

До працівників міськвідділу з повідомленням про крадіжку звернулася 41-річна жителька обласного центру. З підвалу будинку, де мешкає франківчанка, невідомий поцупив два велосипеди. Потерпіла оцінила збитки, завдані злодієм, на суму понад дві з половиною тисячі гривень.

Міліціонери оперативно розшукали злодія. Ним виявився 30-річний місцевий житель. Чоловік раніше вже мав непорозуміння з кримінальним законом – був судимий за крадіжку.

Як з’ясувалося, злодійкуватий чоловік, зламавши вхідний замок дверей, зайшов до підвального приміщення, де зберігалися велосипеди. Не зупинило його і те, що двоколісники були пристебнуті тросовими замками. Зірвавши їх, спочатку виніс один велосипед, згодом повернувся за іншим. Незаконно привласнене чуже майно згодом продав майже за безцінь, а гроші витратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (Крадіжка). Правоохоронці також перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Управління ДСО в ...
Наступна новина: На Рівненщині співробітники ...

КОМЕНТАРІ