В Івано-Франківській області зловмисник скористався безпечністю продавця

В Івано-Франківській області зловмисник скористався безпечністю продавця

25.08.14 16:33 0 815
В обласному центрі правоохоронці затримали раніше судимого івано-франківця, який викрав з магазину мобільний телефон. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

До чергової частини Івано-Франківського міського відділу міліції звернувся 25-річний місцевий житель з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що працює в одному із магазинів міста, свій телефон він залишив на прилавку, адже не думав, що його може хтось викрасти. Коли виявив, що мобільний зник, звернувся до міліції. Він розповів правоохоронцям, що того дня до магазину зайшов незнайомий йому чоловік, який купляв товар. Саме після його візиту він виявив, що телефон зник.

Працівникам міліції продавець описав підозрюваного чоловіка. Уважно вислухавши його, міліціонери почали перевірку та встановлювати особу, яка могла вчинити кримінальне правопорушення. Опитавши людей, працівники міліції отримали інформацію, що біля одного із магазинів 25-річний чоловік хизувався мобільним телефоном та шукав клієнта, щоб продати його по дешевій ціні.

Правоохоронці встановили місце перебування підозрюваного та направились до нього додому. Побачивши міліціонерів на своєму порозі, крадій зрозумів, що його викрито та зізнався у вчиненому.

Чоловіка запросили до міськвідділу міліції для дачі пояснень. В кабінеті слідчого підозрюваний розповів, що на крадіжку пішов через згубну пристрасть. Мобільний встиг продати, а отримані кошти витратити не вдалося, оскільки був затриманий правоохоронцями.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ