В Івано-Франківській області міліціонери викрили "професіонала" у сфері кишенькових крадіжок

В Івано-Франківській області міліціонери викрили "професіонала" у сфері кишенькових крадіжок

25.08.14 16:58 0 902
У Коломиї правоохоронці викрили кишенькового злодія, котрий викрав у мешканки одного із сіл району гаманець із чималою сумою грошей. Жінка перебувала у райцентрі, коли виявила відсутність гаманця. Потерпіла одразу ж звернулась за допомогою до правоохоронців.

Опитавши потерпілу, правоохоронці розпочали пошуки крадія. Під час проведення оперативних заходів в поле зору міліціонерів потрапив 49-річний громадянин. Підозрюваного запросили до міськвідділу внутрішніх справ для дачі показів. Зловмисник у всьому зізнався.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (Крадіжка), водночас у правоохоронців є підстави вважати, що цей громадянин причетний до вчинення інших аналогічних злочинів. Наразі триває перевірка.

Правоохоронці радять дотримуватися кількох простих правил. Жінкам варто міцно тримати свої сумки біля тіла, не класти телефон чи гаманець зверху чи у бічну кишеню сумки, а чоловікам - не носити портмоне у задній кишені штанів. Також варто пам'ятати, що не слід світити грошима на зупинці чи в громадському транспорті. Бажано навіть розкласти гроші по кількох кишенях та сумках.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ