В Івано-Франківській області оберігати та допомагати

В Івано-Франківській області оберігати та допомагати

25.08.14 15:40 0 682
Такі цілі поставили перед собою прикарпатські правоохоронці стосовно сімей загиблих працівників міліції. Так, на подвір’ї, що належить родині Віктора Яков’яка, який загинув у ході АТО на Донеччині міліціонери розпочали будівництво каплички.

Віктор Яков’як ніс службу в спеціальній роті міліції УМВС України в Івано-Франківській області. Він загинув в гелікоптері, який 29 травня був збитий терористами на Донеччині.

Релігійна споруда стоятиме поруч хреста, котрого на родинному подвір’ї встановили в пам’ять діда Віктора, який загинув на Першій світовій війні. Фундамент вже готовий, а подружжя Яков'яків сподівається, що до зими закінчить будівництво.

Всередині батьки встановлять образ Захисника воїнів Юрія Побідоносця, Мученика Віктора, а також Святого Пантелеймона, в день якого народився їх син Віктор.

Начальник Отинійського відділення міліції Ігор Хруставчук розповідає, міліціонери постійно виявляють ініціативу в допомозі родині Віктора Яков’яка.

Зокрема, до будівництва каплички долучилися дільничні інспектори міліції та навіть курсанти, що проходили практику у відділі. Згодом правоохоронці встановлять також пам’ятник на могилі загиблого Героя.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США підтверджують ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ