У Рівненській області млинівські правоохоронці упіймали свинокрадів

У Рівненській області млинівські правоохоронці упіймали свинокрадів

25.08.14 14:09 0 743
Нещодавно млинівчанин повідомив до міліції про крадіжку чотирьох поросят зі свого хліва у селі Миколаївка. Версія, що ґрунтувалась на добре відомому: «Чужі красти не приходять», вже за кілька днів була підтверджена документально. Підозра впала на мешканця сусіднього села Володимира та двох його товаришів Олега й Івана із Дубенщини.

- Кримінальне провадження за зверненням громадянина було відкрите за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), - прокоментував рух справи т.в.о. начальника Млинівського РВ УМВС Сергій Волков.

Мешканці Дубенщини приїхали до Володимира надвечір, трохи випили та узгодили план крадіжки із свинарника. Прибувши до наміченого об’єкту, що розташований вдалині від жилих будинків, хлопці зірвали жерсть, якою було забите одне з вікон. Наймолодший Іван залишився слідкувати на вулиці, інші полізли всередину. Там вони знайшли мішки та «упакували» в них поросят.

Поцуплених тварин злодії продали у Семидубах, де їх в подальшому і знайшли правоохоронці. Власник маленьких «п’ятачків» пізнав їх за ідентифікуючими ознаками: обрубаними хвостами та проколами у вухах.

Допоки триває досудове розслідування, трійці крадіїв залишається здогадуватись, яке покарання їм обере суд, адже санкція статті вбачає лише ув’язнення строком від трьох до шести років.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського

та Млинівського районів) УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ