У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

25.08.14 20:04 0 761
За добу до міліції надійшло 33 повідомлення про скоєння крадіжок. За 29 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- Міліціонери встановили, що крадіжку грошових коштів з кіоску в Рівному, що належить 56-річній Ніні, жительці села Біла Криниця Рівненського району скоїла 21-річна Марія. Зловмисниця працювала продавцем у потерпілої та заволоділа коштами в сумі близько 1800 гривень.

- Міліціонери встановили, що крадіжку з продуктового магазину в Здолбунівському районі скоїли місцеві жителі Павло та Назар. Зловмисники в нічний час через вікно проникли до приміщення та заволоділи грошима в сумі близько 200 гривень та продуктами харчування.

- До правоохоронців звернулась 27-річна рівнянка Тетяна та повідомила, що з її квартири невідомі особи викрали золоті вироби, чоловічий годинник та гроші в сумі 100 доларів США. Зловмисники проникли до помешкання жінки шляхом підбору ключа. Міліціонери проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи крадія та ведуть досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ