Лави міліції Рівненщини поповнили понад сотня співробітників

Лави міліції Рівненщини поповнили понад сотня співробітників

25.08.14 16:27 0 659
На урочисті заходи з нагоди 23-річниці незалежності України та Дня пам’яті загиблих працівників ОВС України до актової зали УМВС України в Рівненській області були запрошені випускники вищих навчальних закладів органів внутрішніх справ держави. Цьогоріч молодих фахівців, які прибули служити народу Рівненщини — 105.

— Шановні молоді фахівці, — звернувся до новачків Микола Щирук. — Ваше становлення, як професіоналів проходить у дуже непростий період для нашої держави. Тому ваше завдання — наполегливо оволодівати практичними навиками, ретельно виконувати вимоги та поради наставників, опановувати передові форми і методи роботи, постійно підвищувати свій професійний та культурний рівень. І найголовніше — працювати так, щоб люди бачили у вас помічника і порадника.

Особливу увагу приділили наставництву над молодими фахівцями. Адже за кожним із учорашніх випускників органів внутрішніх справ закріплений досвідченіший колега.

Не залишили і поза увагою найсумлінніших та досвідчених правоохоронців. Понад 40 співробітників міліції Рівненщини «щедро» нагородили, підвищивши у спеціальних званнях та вручивши грамоти і цінні подарунки.

Наостанок — традиційне покладання квітів на чолі з полковником міліції Миколою Щируком до пам’ятника загиблим правоохоронцям, спільне фото для історії та останні поради від наставників. Словом, у добру путь. Оберігати законно, захищати справедливо, творити чесно.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Не тратьте марно гроші

КОМЕНТАРІ