У Волинській області внаслідок ДТП постраждала півторарічна дитина та 10-річний хлопчик

У Волинській області внаслідок ДТП постраждала півторарічна дитина та 10-річний хлопчик

25.08.14 15:43 0 826
Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Нововолинську. Мати залишила дитину у візку поблизу магазину. Здійснюючи маневр, водій автомобіля «Hundai» не помітив коляски, а відтак скоїв на неї наїзд. У результаті дитина отримала тілесні ушкодження.

Автопригода за участю водія мототранспорту трапилося у селі Оленине Камінь-Каширського району: водій мотоцикла скоїв наїзд на односельчанку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена у Камінь-Каширську центральну районну лікарню.

Близько 22-ї години трапилося ДТП на відрізку дороги Київ-Ковель-Ягодин. Мешканець Ковеля, перевищивши швидкість, втратив керованість автомобілем, з’їхав у кювет, де допустив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля, мешканець Києва, отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у Ковельську центральну районну лікарню.

Ігнорування Правил дорожнього руху стали причиною дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у Ківерцях. Водій автомобіля «ВАЗ 21063» не надав перевагу в русі іншому автомобілю, який рухався головною дорогою, внаслідок чого відбулося зіткнення. Внаслідок ДТП водій «Мерседеса» отримав тілесні ушкодження і госпіталізований у Ківерцівську центральну районну лікарню.

Близько 17-ї години у Луцьку трапилося ДТП, внаслідок якого постраждала 10-річна дитина. Водій, керуючи автомобілем «Шевроле Авео», рухаючись проспектом Молоді в напрямку проспекту Відродження скоїв наїзд на дитину, яка переходила дорогу поза пішохідним переходом. Постраждалий, 10-річний мешканець обласного центру, отримав тілесні ушкодження і госпіталізований у реанімаційне відділення.

За фактами ДТП проводиться досудове розслідування.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Хмельниччині діти ...

КОМЕНТАРІ