Працівники ДАІ Рівненщини знову вирушили на Схід

Працівники ДАІ Рівненщини знову вирушили на Схід

25.08.14 19:28 0 810
Керівники міліції області та колектив Управління Державтоінспекції в Рівненській області разом проводжали своїх колег боронити державні кордони Батьківщини: 15 добровольців УДАІ в черговий раз відправились у зону антитерористичної операції.

Аби підтримати бойовий дух інспекторів ДАІ, з добрим словом звернувся до бійців керівник міліції Рівненщини Микола Щирук.

— У таку скрутну і водночас відповідальну хвилину для держави, наше першочергове завдання – підставити плече Батьківщині. Таких, хто боїться в нас нема і не може бути. І, сказати чесно, я пишаюсь тим, що наша рівненська земля виростила таких мужніх бійців, які добровільно вирушають у зону бойових дій, знаючи, що ризикують своїм здоров’ям та навіть життям, — зауважив очільник міліції краю Микола Олександрович. — Тому в перу чергу, бажаю вам Божого благословення, аби з честю та гідністю виконати, покладені на вас обов’язки та якнайшвидше повернутися додому живими та здоровими.

Полковник міліції кожному потис руку та пообіцяв, що зустрічатиме своїх героїв на цьому ж місці і обов’язково – у такому ж складі.

На запрошення керівництва УДАІ УМВС з напутнім словом до правоохоронців звернувся і представник духовенства. Священик благословив особовий склад, освятив міліціонерів та їх службові автомобілі, а також подарував кожному хрестик, який у подальшому слугуватиме їм як оберіг.

Провести у добру дорогу, та ще раз міцно обійняти своїх найрідніших прийшли до Управління ДАІ батьки, дружини з дітками та друзі. Проводжали міліціонерів на небезпечну територію рідної країни зі сльозами на очах, але розумів кожен – це обов’язок кожного з них.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області

(За матеріалами УДАІ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Міліціонери викрили ...

КОМЕНТАРІ