Начальник УМВС Петро Шпига поспілкувався із волинянами

Начальник УМВС Петро Шпига поспілкувався із волинянами

25.08.14 14:19 0 812
Під час прийому громадян начальник обласного управління міліції уважно вислухав кожного і дав вичерпні відповіді на питання, які цікавили людей.

– Прийом громадян – це найкраща можливість почути краян, вникнути у їхні проблеми, розібратися і прийняти законне рішення, – зауважив полковник міліції Петро Шпига. – А тому щотижня протягом кількох годин спілкуюся із волинянами. Варто відзначити, що проблеми, з котрими звертаються, не завжди можемо допомогти вирішити, адже вони не відносяться до нашої компетенції. У такому випадку розповідаємо людям, куди звернутися і як діяти. Наголошу: жодне звернення не залишається поза увагою і тим більше – без розгляду.

Поспілкуватися із начальником міліції, дізнатися про розслідування того чи іншого кримінального провадження і – що важливо – надати інформацію про злочинну діяльність або правопорушення приходить чимало осіб. А це своєю чергою свідчить про довіру волинян до керівника волинських правоохоронців.

– Щоразу, спілкуючись із людьми, роблю висновки для себе і ставлю акценти у діяльності тих чи інших служб. Насамперед націлюю на роботу із населенням дільничних інспекторів міліції, адже вони – ті правоохоронці, до яких волиняни звертаються найчастіше, – підсумував Петро Шпига.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ