В обласному управлінні міліції відбулися урочистості з нагоди 23-ї річниці Незалежності України

В обласному управлінні міліції відбулися урочистості з нагоди 23-ї річниці Незалежності України

25.08.14 16:09 0 674
24 серпня Україна відзначатиме чергову річницю Незалежності. Тож із цієї нагоди в управлінні МВС України у Волинській області відбулися урочисті заходи.

З вітальним словом до працівників міліції звернувся начальник управління Петро Шпига:

– Роки незалежності для нас, українців, стали випробуванням на зрілість, на терпіння, на непохитну віру та силу духу. ми маємо головне – свою, визнану всім світом, молоду державу. На жаль, відзначаючи 23-тю річницю незалежної України, ми повинні зі зброєю в руках ставати на її захист, і таким чином відстоювати національні інтереси. Але це гуртує нас, ми почали ще більше любити свою Батьківщину, шанувати її символи – Гімн, Герб і Прапор. У ці нелегкі часи ми робимо все для правового, духовного та економічного розвитку нашої країни, забезпечуємо безпеку громадян і боремося зі злочинцями, ставимо рішучий заслін злочинності. Тож від імені колегії УМВС вітаю всіх вас із Днем Незалежності України!

З нагоди свята та за сумлінне і професійне виконання службових обов’язків начальник УМВС України у Волинській області вручив правоохоронцям відомчі відзнаки та нагороди.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Легкоатлетичний крос, ...
Наступна новина: В Закарпатській області під ...

КОМЕНТАРІ