У Луцьку попрощалися з бійцем батальйону «Азов» Андрієм Снітком

У Луцьку попрощалися з бійцем батальйону «Азов» Андрієм Снітком

25.08.14 19:58 0 876
Під час боїв на сході України загинув волинянин Андрій Снітко, який воював у складі батальйону спеціального призначення «Азов». Він пішов добровольцем захищати незалежність та цілісність нашої держави.

тіло Андрія Снітка до нашого міста привезли його бойові побратими з батальйону «Азов». У Свято-Троїцькому кафедральному соборі священнослужителі відслужили молебень за упокій душі юнака.

Віддати шану пам’яті разом з рідними та друзями прийшли Луцький міський голова Микола Романюк та його перший заступник Святослав Кравчук, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев та перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, народний депутат України Євген Мельник.

Під час прощання побратими Андрія Снітка з батальйону «Азов» зазначили, що він був завжди життєрадісним та усміхненим, сміливо брав ініціативу на себе. Вони розповіли, що юнак загинув як справжній герой, адже, не роздумуючи, власним тілом накрив бойову гранату, чим врятував життя багатьох людей.

Після прощання на території Свято-Троїцького кафедрального собору домовину з тілом Андрія Снітка повезли на Маневиччину, де його й поховають.

Луцька міська рада, виконавчий комітет та громада міста глибоко сумують з приводу загибелі Андрія Снітка та висловлюють найщиріші співчуття родині та близьким покійного.

Світла пам’ять про нашого славного земляка, який віддав своє життя за волю і незалежність рідної України, назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна пам’ять Герою!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький «Адреналін-2005» ...
Наступна новина: Підчас обстрілу Ізраїлю ...

КОМЕНТАРІ