Закарпаття: на Мукачівщині працівники ДАІ затримали водія-порушника  (+фото)

Закарпаття: на Мукачівщині працівники ДАІ затримали водія-порушника (+фото)

25.08.14 19:37 0 797
Молодий водій іномарки, житель Ужгородщини, поводився агресивно й не надав жодних документів на право водіння і сам автомобіль.



Ранкової пори 22 серпня наряд ДПС взводу супроводу УДАІ УМВС області у складі двох працівників міліції ніс службу із забезпечення дорожнього руху на автодорозі сполученням Київ - Чоп в селі Ракошино Мукачівського району.

Близько 11.00 год. за порушення ПДР (обгін на суцільній ліній дорожньої розмітки) міліціонери зупинили автомобіль «Шкода Суперб» на чеських номерах, за кермом якого знаходився 24-річний мешканець Ужгородського району.

Молодий водій іномарки поводився агресивно та на вимогу працівників ДАІ відмовився надати будь-які документи, які засвідчують його особу, та документи на право керуванням вищевказаним автомобілем. А далі спробував втекти з місця пригоди, та був затриманий.



Як пояснив опісля сам молодик, напередодні він посварився з коханою, тож і не мав настрою…

На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу Мукачівського МВ УМВС. На правопорушника складено адміністративний протокол за ст.185 КУпАП (Злісна непокора працівникам міліції) та протокол за порушення ПДР. Обставини дорожнього інциденту на Мукачівщині з′ясовуються.

Працівники Державтоінспекції вкотре застерігають водіїв: невиконання законних вимог правоохоронців тягне за собою не тільки адміністративну, а й кримінальну відповідальність.

Інформація УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ