Визначили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України»

Визначили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України»

25.08.14 13:58 0 720
8 підприєств Тернопільщини представлятимуть область на загальнодержавному етапі Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України».

Про це повідомили на засіданні регіональної конкурсної комісії, яке відбулося 22 серпня.

Загалом у регіональному етапі конкурсу взяли участь 43 підприємств області, які виготовляють продовольчі та промислові товари, товари виробничо-технічного призначення, виконують роботи та надають послуги у побутовій та виробничій сферах.

«Участь у конкурсі – це можливість розширити ринки збуту своєї продукції, порівняти її з кращими вітчизняними і зарубіжними аналогами, а також привернути увагу нових торгових партнерів, - зазначив заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра. - Результати конкурсу вкотре підтвердили, що продукція, вироблена на Тернопільщині, високої якості і відповідає необхідним нормам та стандартам».

Довідково: Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) - «100 кращих товарів України» проводиться в Україні з 2002 року. Він організовується з метою об'єднання зусиль, спрямованих на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, а також сприяє впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління якістю продукції.

Конкурс проводиться в три етапи: підготовчий, регіональний та загальнодержавний.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нова зміна працівників ...
Наступна новина: На Буковині затримано ще ...

КОМЕНТАРІ