Луцький «Адреналін-2005» переможець «Галицьких канікул - 2014»

Луцький «Адреналін-2005» переможець «Галицьких канікул - 2014»

25.08.14 19:55 0 969
З 15 по 23 серпня у Львові проходив ІІ Дитячо-юнацький турнір з футболу "Галицькі канікули-2014". У дев’яти вікових категоріях змагалося більше 100 команд з 7 областей України. Наймолодшими були гравці - 2006 р.н., а найстаршими - випускники 1998 р.н. Матчі проходили на трав'яних та синтетичних майданчиках міста Львова.

Другий рік участь у цьому турнірі у віковій категорії U10 (хлопчики 2005 року народження) брала луцька команда «Адреналін-2005», яку тренує тренер Юрій Остромецький. Боротьбу за нагороди у категорії десятирічних виборювали 15 команд, які були поділені на три групи.

Суперниками адреналінівців у групі були команди: «Арсенал» (Харків), «Бориспіль-Спорт», «Чайка» (Вишгород) та ДЮСШ (Бобровиця, Івано-Франківської області).

Впевнена та надійна гра наших футболістів дозволила їм зайняти перше місце в групі і продовжити боротьбу за нагороди.

У півфіналі «Адреналіну» дістався сильний суперник – «Чорноморець» з Іллічівська. В напруженому матчі команда з Одещини першою відкрила рахунок, проте наші хлопці здаватись не збирались, і одну з атак на ворота суперників їм вдалось завершити результативно – 1:1.

За регламентом, переможець визначався в серії післяматчевих пенальті. І тут проявив себе один з лідерів нашої команди – воротар Теодор Ганейчук: Тео не лише зумів виграти дуель в «рамці», але й сам забив вирішальний пенальті, вивівши свою команду до фіналу.

У вирішальному матчі нашим хлопцям протистояли «старі знайомі» - львівська «Галичина», в якої «Адреналін» виграв у матчі за 3 місце на нещодавньому турнірі «Легенди «Спартака».

Звичайно, львів’яни прагнули реваншу, підтвердивши своє бажання двома забитими голами. До честі нашої команди, юні лучани знову не впали духом. Спочатку удар Миколи Савича скоротив різницю в рахунку. А згодом Богдан Оличенко забив дуже важливий та довгоочікуваний гол, зрівнявши рахунок у грі. До цього Богдан встиг «познайомити» зі своїми ударами всі штанги та поперечки воріт турніру. Окрилені забитим голом адреналінівці йдуть вперед і «на куражі» забивають переможний гол. Вдруге відзначився голеодор команди Микола Савич.

Перемога з рахунком 3:2 і «Адреналін - 2005» у складі: голкіпер-Теодор Ганейчук, захисники - Станіслав Литвин, Назар Хитрик, півзахисники - Макар Войнаровський, Богдан Оличенко, форварди - Максим Чуприна і Микола Савич переможці змагань у віковій категорії U10 на «Галицьких канікулах - 2014».

Кубок, який завоювали юні футболісти став третім в колекції команди, але першим, який команда здобула за перемогу.

Кращим воротарем турніру став Теодор Ганейчук, якого організатори нагородили індивідуальним призом.

Тренер команди, Юрій Остромецький, задоволений помітним ростом майстерності всіх гравців команди, які брали участь в цьому турнірі, а особливо відмітив надійну гру захисника Станіслава Литвина.

Вітаємо юних спортсменів та їх тренера з черговою перемогою і зичимо їм нових перемог.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку попрощалися з ...

КОМЕНТАРІ