Захищаючи територіальну цілісність України, на Сході загинув ще один лучанин

Захищаючи територіальну цілісність України, на Сході загинув ще один лучанин

25.08.14 13:48 0 1105
Своє життя у боротьбі за територіальну цілісність нашої держави поклав Климчук Сергій Дмитрович. Він воював у територіальному батальйоні «Айдар» на Луганщині.

Сергій Климчук народився 19 березня 1969 року у с. Троянівка Маневицького району. Одружений, має доньку. Першу вищу освіту здобув у Волинському державному університеті імені Лесі Українки за спеціальністю – вчитель української мови та літератури (1994 рік), фах юриста, - закінчивши Інститут післядипломної освіти, (1998 рік).

Боєць «Айдару» працював юристом у Волинському обласному центрі з надання безоплатної правової допомоги. Свій патріотичний дух та бойову звитягу гартував у Козацькому Стрілецькому Братстві, членом якого був довгий час.

Прощання з Сергієм Климчуком відбудеться 24 серпня:

12.30 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору - відспівування загиблого;

13.00 на Театральну майдані - громадянська панахида.

Поховання Героя відбудеться на Алеї почесних поховань на кладовищі у селі Гаразджа.

Луцька міська рада, виконавчий комітет та громада міста глибоко сумують з приводу загибелі Сергія Климчука та висловлюють найщиріші співчуття родині та близьким покійного.

Світла пам’ять про нашого славного земляка, який віддав своє життя за волю і незалежність рідної України, назавжди залишиться у серцях лучан.

Вічна пам’ять Герою!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Волинь: ЗБРОЯ!

КОМЕНТАРІ