На Тернопіллі під час круглого столу шукали способи виграти інформаційну війну

На Тернопіллі під час круглого столу шукали способи виграти інформаційну війну

25.08.14 18:29 0 719
Юридичні та психологічні нюанси висвітлення проведення третьої хвилі часткової мобілізації та перебігу подій у зоні АТО; попередження інформаційних провокацій та реакція на них; превентивні інформаційні заходи щодо виникнення можливих диверсій на території Тернопільської області та необхідна реакція на них мас-медіа - відповіді на ці та інші питання шукали журналісти, психологи, представники Збройних Сил України, влади, громадських організацій під час круглого столу на тему: "Як завадити Путіну виграти інформаційну війну?"

Захід відбувся 20 серпня у Тернопільській облдержадміністрації. Фахівці різних галузей поділилися своїми міркуваннями, як можна протидіяти інформаційній атаці з боку агресора. Особливу увагу приділили висвітленню сучасних подій у засобах масової інформації, адже, як відомо, слово - наймогутніша зброя.

"Всі ми є учасниками військових дій, але кожен на своєму місці, - наголосив заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра. – Військові у зоні проведення антитерористичної операції зі зброєю в руках захищають країну, а ми допомагаємо, чим можемо: матеріально-технічним забезпезпеченням, військовим спорядженням, долучаємося до допомоги армії іншими способами. Хто не бере в цьому участь, той випадає з кола допомоги війську, а очевидно, працює на інших".

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: повернулася група ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ