Бійцям у зону АТО спрямують понад 11 тисяч пачок контрабандних цигарок, вилучених волинськими правоохоронними органами

Бійцям у зону АТО спрямують понад 11 тисяч пачок контрабандних цигарок, вилучених волинськими правоохоронними органами

25.08.14 18:35 0 734
До голови облдержадміністрації Володимира Гунчика надійшло звернення від прокурора Волинської області Вадима Максимова, в якому йдеться про можливість надання допомоги бійцям на передовій у зоні АТО. Нагадаємо, оперативна взаємодія структур налагоджена в рамках роботи обласного оперативного штабу, який, окрім іншого, координує і питання матеріально-технічного забезпечення військових.

Зокрема, у зверненні йдеться, що в результаті оперативних дій в одному з районів області виявлено понад 11 тисяч пачок цигарок іноземного виробництва, які незаконно були завезені на Волинь та реалізовувалися без належних дозвільних документів та українських акцизних марок. Контрабанду вилучили.

На виконання Указу Президента України Петра Порошенка «Про часткову мобілзацію», а саме п.5, органи місцевої влади та місцевого самоврядування зобов’язано із залученням підприємств, установ та організацій усіх форм власності організувати та забезпечити виділення матеріально-технічних засобів Збройним Силам України, Національній гвардії, іншим військовим формуванням України.

З огляду на це, прокурор Волинської області найбільш доцільним вважає спрямувати вилучені цигарки, а це, нагадаємо, понад 11 тисяч пачок, на потреби сил АТО.

В облдержадміністрації наразі відпрацьовують відповідний механізм передачі такої допомоги.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ