В Закарпатській області у Рахові за "гарячим слідом" знайшли крадія велосипеда вартістю 20 000 гривень

В Закарпатській області у Рахові за "гарячим слідом" знайшли крадія велосипеда вартістю 20 000 гривень

25.08.14 15:46 0 681
До чергової частини Рахівського райвідділу міліції зателефонував 38-річний мешканець Черкащини та повідомив, що біля входу в кафе "Веранда" він залишив двохколісний транспортний засіб вартістю 20 тисяч гривень, а коли вийшов з закладу – велосипеда на місці не було.

За 20 хвилин після отриманого повідомлення правоохоронці впіймали крадія неподалік від місця вчинення злочину. Злодієм виявився 30-річний місцевий мешканець. Велосипед працівники міліції у зловмисника вилучили та повернули власникові. Черкащанин дякував правоохоронцям за оперативність, оскільки через годину відправлявся потяг, яким він їхав додому.

Як повідомив очільник Рахівського райвідділу міліції Геннадій Чайковський, за фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна), на зловмисника чекає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських чи виправних робіт, або арешту строком до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Дільничні інспектори з ...

КОМЕНТАРІ