В Закарпатській області мукачівську бухгалтерку, яка привласнила чужі гроші, притягнули до кримінальної відповідальності

В Закарпатській області мукачівську бухгалтерку, яка привласнила чужі гроші, притягнули до кримінальної відповідальності

25.08.14 17:24 0 707
Працівники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Мукачівського міськвідділу міліції викрили головного бухгалтера, яка незаконно нарахувала собі надбавку до зарплати на більш ніж 12 тисяч гривень.

Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що ця жінка протягом тривалого часу вносила до службових документів недостовірні дані, умисно нараховуючи собі збільшену заробітну плату. Також у діях головного бухгалтера правоохоронці зафіксували порушення статей Закону України «Про індексацію доходів населення».

Як наслідок, жінка завдала збитків територіальному центру, в якому працює, на суму 12600 гривень. Головному бухгалтеру повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Триває досудове слідство.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Росії запропонували ...

КОМЕНТАРІ