Олексій Каспрук привітав чернівчан із майбутніми святами

Олексій Каспрук привітав чернівчан із майбутніми святами

26.08.14 13:42 0 852
22 серпня, у Літньому театрі Центрального парку культури та відпочинку імені Т. Г. Шевченка відбулися урочисті збори з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

На святковому дійстві були присутні голова Чернівецької обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк, голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайнічеру та Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

«Уперше ми зустрічаємо це свято із тривогою у серці, – зазначив Олексій Каспрук. – Із тривогою за наших воїнів, за мирне населення, яке проживає в зоні бойових дій, за нашу країну. Україна має скласти тяжкий іспит на самостійність і довести всьому світу, що вона є єдиною, неподільною державою.

Пишаюся тим, що мешканці Чернівців ніколи не стоять осторонь загальнодержавних проблем. Ні під час Революції Гідності на Майдані, ні під час АТО ми не полишали в біді наших побратимів. Незалежно від роду занять, переконань та поглядів, чернівчани стали єдиною міцною родиною.

Окрім того, наше місто вкотре продемонструвало свою толерантність та відкритість, адже з початку ведення бойових дій ми прихистили понад 600 переселенців із Донецької, Луганської областей та Криму. Вірю, що спільними зусиллями ми зможемо подолати негаразди та перемогти ворогів нашої країни».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львівській області Ірина ...

КОМЕНТАРІ