В Чернігівській області під час пожежі вогнеборці врятували двох жінок

В Чернігівській області під час пожежі вогнеборці врятували двох жінок

26.08.14 12:34 0 845
24 серпня о 20:30 до Служби порятунку "101" у Прилуцькому районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Линовиця. За викликом на місце події прибули бійці місцевої пожежної команди та з Прилук вогнеборці 12-го державного пожежно-рятувального підрозділу. На час їх прибуття вогонь вирував в середині та на даху житлового будинку. Завдяки професійним та злагодженим діям підрозділів о 21:00 пожежу локалізували, а о 23:30 остаточно ліквідували.

В ході гасіння вогнеборці із задимленого приміщення врятували 63-річну господарку помешкання та її 33-річну невістку. Жінки отримали опіки та отруєнням чадним газом, тож негайно були доставлені до Прилуцької центральної районної лікарні.

Як з'ясувалося в ході розслідування, причиною пожежі послужила власна необережність жінок. Під час приготування вони залишили без нагляду на плиті їжу.

Під час ліквідації пожежі не допущено розповсюдження вогню на інші кімнати помешкання та врятовано матеріальних цінностей загальною вартістю майже 80 тис. грн.

Вогнем знищено домашні речі, пошкоджено покрівлю та перекриття будинку на площі 15 кв. м.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Офіційно. Ліверпуль ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ