Ірина Сех та Михайло Блавацький взяли участь у святі "Україно, знай своїх героїв" у Кам'янці-Бузькій

Ірина Сех та Михайло Блавацький взяли участь у святі "Україно, знай своїх героїв" у Кам'янці-Бузькій

26.08.14 15:51 0 903
24 серпня 2014 року народні депутати України від ВО "Свобода" Ірина Сех та Михайло Блавацький взяли участь в урочистостях під назвою "Україно, знай своїх героїв" з нагоди Дня Незалежності України в Парку імени Степана Бандери в Кам'янці-Бузькій. Захід відбувся з ініціативи депутата Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Романа Ковальчука.

Урочистості розпочалися панахидою за упокій Героїв, які в різні часи віддали свої життя за незалежність України.

Михайло Блавацький, виступаючи перед громадою Кам'янеччини, побажав миру та свободи українцям на їхній, Богом даній землі. "Нині триває війна не тільки за частину України, на яку посягнув ворог – ми боремося за майбутнє всієї України, за її свободу, незалежність, гідність та пошану в очах світової спільноти. Це боротьба не за схід – це боротьба за всю державу. І я вірю, що дуже скоро ми здобудемо перемогу й зустрічатимемо наших воїнів-переможців удома", – зазначив народний депутат.

Ірина Сех висловила вдячність громаді за те, що виплекала гідних синів України, справжніх патріотів, які готові жертвувати життям заради свободи рідної держави. "Кам'янеччина за час антитерористичної операції вже втратила чотирьох своїх синів. Я добре пам'ятаю, якими активними були жителі району під час Революції гідності – всі бачили на Майдані в Києві Кам'янка-Бузький намет. І я хочу висловити вдячність громаді за небайдужість, за активну життєву позицію, патріотизм і почуття гідності", – зазначила народний депутат. Вона також наголосила, що за 23 роки ще ніколи не було такого щирого й щемливого відзначення Незалежності.

"Тільки зараз ми насправді цінуємо нашу свободу й боїмося її втратити. Ми щиро молимося за мир і перемогу над окупантом. Ми з нетерпінням чекаємо на наших хлопців – живих, здорових і непереможних", – зазначила Ірина Сех.

Під час урочистостей у парку звучали патріотичні пісні у виконанні Романа Ковальчука, Оксани Нагай та інших виконавців. Також для огляду виставлено полотно із фотографіями та іменами Героїв Небесної сотні.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: на Хотинщині ...
Наступна новина: У 18-річного буковинця ...

КОМЕНТАРІ