У Львівській області Ірина Сех привітала бужан із Днем Незалежности

У Львівській області Ірина Сех привітала бужан із Днем Незалежности

26.08.14 14:04 0 834
24 серпня 2014 року народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех відвідала військово-спортивне свято, яке відбулося в Буську, на місцевому спортивному комплексі. Вона привітала бужан із 23-річчям Незалежності України й побажала учасникам змагань перемог. На заході були присутні представники ВО "Свобода": депутат Львівської обласної ради Остап Стахів, голова Буської РДА Богдан Гринишин, перший заступник голови Микола Чучман, депутати Буської районної та міської рад від ВО "Свобода", Красненської селищної ради.

В урочистостях з нагоди Дня Незалежності взяв участь військовий духовий оркестр Золочівського навчального центру Національної гвардії, який виконав низку українських маршів. Майже 5 годин йшов концерт надбужанських артистів, який переплітався із турніром з багатоборства за участі чотирьох команд: Пласту, Майдану, жіночої команди і Нацгвардії. Авіамоделісті запускали літачки-моделі. На бічному полі відбувся футбольний турнір. Польова кухня варила козацький куліш, який був таким доречним наприкінці змагань і виступів.

Наприкінці змагань перед громадою виступила Ірина Сех, яка розповіла бужанам про відчуття Єдиної України, яке щойно привезла із сходу і півдня. "Днями я повернулася із Херсонської області, де відвідувала українських військових. Раніше я їздила до наших воїнів в Дніпропетровськ, Запоріжжя, на Луганщину. І я захоплена стійкістю та високим бойовим і патріотичним духом наших хлопців, і водночас підтримкою, яку вони відчувають з боку тамтешнього населення. Українці на сході й на заході прагнуть перемоги над окупантом, єдності, миру й незалежності України", - зазначила Ірина Сех. Вона побажала бужанами миру і якнайшвидшої перемоги над ворогом.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ