У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

26.08.14 17:18 0 814
За добу до міліції надійшло 23 повідомлення про скоєння крадіжок. За 15 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- Міліціонери встановили, що крадіжку телевізору з квартири 16-річної рівнянки Вікторії та її матері скоїв колишній співмешканець жінки - Андрій. Зловмисник заподіяв матеріальний збиток господині в сумі 850 гривень. Правоохоронці перевіряють інформацію.

- До правоохоронців звернувся 38-річний рівнянин Петро та повідомив, що невідома особа з його будинку, що в селі Обарів Рівненського району скоїла крадіжку електроінструменту. Крадій проник до помешкання чоловіка шляхом розбиття віконного скла. Наразі правоохоронці встановлюють суму збитку та ведуть досудове розслідування.

- До міліціонерів звернувся 45-річний Володимир, мешканець міста Рівне та повідомив, що з підсобного приміщення будинку по місцю проживання було викрадено електроточило, болгарку та електродриль. Правоохоронці наразі встановлюють суму збитку та проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: До Львова на Форум видавців ...

КОМЕНТАРІ