Хочеться мирного неба над головою та щоб наші військові повернулися до сімей, – дівчина-медик з передової

Хочеться мирного неба над головою та щоб наші військові повернулися до сімей, – дівчина-медик з передової

26.08.14 10:33 0 940
На передовій боротися із окупантами нашим військовим допомагають представниці прекрасної статі. Вони, в основному, працюють у польових шпиталях, де надають медичну допомогу нацгвардійцям. До таких належить і вінничанка Анастасія Гудзінська. Напередодні Дня Незалежності, 22 серпня, дівчині виповнилось лише 20 років. Тим не менше, вона уже третій тиждень працює лаборантом у військово-польовому шпиталі на Луганщині.

З дівчиною спеціально для телеканалу ZIK спілкувалася журналістка Інна Варениця.

Анастасія зізнається, що найважче – звикнути до польових умов, адже вдома усе по-іншому.

«Я ще звикаю, бо тут холодна вода, холодний душ, взагалі все інше, все нове та дивне. Хоча, людина звикає до всього. Але з часом», – вважає Анастасія.

Проте зазначає, що дівчатам у військовій формі ходити зовсім не важко.

«Мені видали одну форму, іншу дав Ілінецький військкомат. Все решта купувала мама: футболки, штани, інші речі, – розповідає Анастасія, – у формі ходити не важко, але спекотно».

Та найбільше, чого хоче дівчина, це, щоб як найшвидше закінчились військові дії на Сході і наші вояки цілими та неушкодженими повернулися до своїх сімей.

«Хочу привітати усіх із Днем Незалежності. Бажаю, щоб це все закінчилось, щоб всі, хто воює, повернулися додому, до своїх дітей, дружин, батьків, рідних та близьких. Тому що я – тут, моя мама також хвилюється та плаче. Я розумію їх усіх. Тому, просто бажаю мирного неба над головою і щоб були щасливі, адже це найголовніше», – наголосила дівчина. var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ювентус цікавиться ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ