Глава УГКЦ закликав вірити в Україну і не бути егоїстами

Глава УГКЦ закликав вірити в Україну і не бути егоїстами

26.08.14 16:36 0 794
Ми повинні повірити в Україну, у могутність нашого народу й багатство нашої землі. Але ми зможемо вільно жити на цій землі лише тоді, коли не будемо егоїстами. Коли заради власних вигод не саджатимемо своїх ближніх до темниці. Коли навчимося ділитися дарами, перейматися болем ближнього, прощати й бути прощеними.

На цьому наголосив Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) під час проповіді до вірних у Патріаршому соборі Воскресіння Христового 24 серпня, у свято 23-ї річниці Незалежності України.

«Це свято, з одного боку, є громадським, народним, з іншого – глибоко духовним. Бо стоячи перед Божим обличчям, ми повинні запитати себе, що нам слід зробити для того, аби втримати цей Господній дар», – підкреслив Блаженніший Святослав.

Як інформує департамент інформації УГКЦ, цього дня в храмах УГКЦ вірні молились за вільну й незалежну Батьківщину і просили в Бога благословення для неї.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 18-річного буковинця ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ