На Буковинці міліціонери "скинули маску" з більярдного клубу

На Буковинці міліціонери "скинули маску" з більярдного клубу

27.08.14 19:11 0 666
Як виявилося, замість того, аби «ганяти кулі», в даному закладі буковинці просаджували гроші у гральних автоматах.

В ході проведення заходів по матеріалах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України працівниками відділу по боротьбі з кіберзлочинністю УМВС України в Чернівецькій області викрили незаконну діяльність підпільного грального закладу у місті Заставні. Його особливість – маскування та конспірація.

Заклад позиціонував себе як більярдний клуб. Але потрапити в нього було непросто. Охочого пограти мали або порекомендувати телефоном, або ж він мав пройти відповідний «фейс-контроль». Такий пропускний режим забезпечували ретельно проінструктовані працівники, - розповів начальник УМВС України в Чернівецькій області полковник міліції Валерій Зінченко.

Під час проведення санкціонованих обшуків було виявлено та вилучено десять ігрових автоматів, купюроприймачі, гроші, комп’ютерну техніку. Усе вилучене направлене на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернівецькій області. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ