На Хмельниччині у центрі Кам'янець-Подільського затримали двох юнаків з наркотиками

На Хмельниччині у центрі Кам'янець-Подільського затримали двох юнаків з наркотиками

27.08.14 18:32 0 646
В ході проведення операції «Літо 2014» працівники ВКМСД під час чергового відпрацювання міста виявили канабіс у двох хлопців.

— В одній із центральних частин міста в поле зору правоохоронців потрапили особи, які розпивали пиво прямо на вулиці, що заборонено законом, — розповів старший оперуповноважений ВКМСД Кам’янець-Подільського МВ Віктор Смолич. — На наше зауваження хлопці не відреагували, навпаки — продовжували порушувати закон. Тому, керуючись адміністративним законодавством, з метою припинення правопорушення, їх було доставлено до міського відділу міліції. З’ясувалось, що хлопці неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності, крім того, при собі ще й мали канабіс. У присутності понятих оперативники вилучили у них близько 100 грам наркотичної речовини.

Наразі двох 20-річних товаришів притягнуто до адміністративної відповідальності за розпиття алкоголю у забороненому законом місці. Також до суду направлено кримінальне провадження за незаконне зберігання наркотичних засобів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку навіть дощ не ...
Наступна новина: У Львові ДАІ закликає ...

КОМЕНТАРІ