У Рівненській області рятувальники проводять роз’яснювальну роботу в місцях масового відпочинку людей на водоймах

У Рівненській області рятувальники проводять роз’яснювальну роботу в місцях масового відпочинку людей на водоймах

27.08.14 19:37 0 678
З метою роз’яснення відпочиваючим правил безпечного поводження на воді, працівники Володимирецького районного сектору ГУ ДСНС, 23 серпня провели рейд на пляжі Білого озера, що поблизу с. Рудка. Хоча літо вже й закінчується, проте громадяни все ж використовують кожен сонячний погожий день аби відпочити на пляжі мальовничого озера. Відтак актуально нагадати громадянам про безпеку на воді. У ході проведеного заходу рятувальники вкотре нагадали відпочиваючим основні правила безпеки на воді. Крім того, офіцери Держслужби з НС роздали пам’ятки попереджувального характеру та інструкції з основних правил безпечного поводження на водних об’єктах.

Також громадянам розповіли про небезпеку купання у не пристосованих для цього місцях і нагадали про заборону купання у нетверезому стані. Під час роз’яснювальної роботи особлива увага приділялась батькам із дітьми.

Під час проведення рейду працівники Держслужби з НС завітали і на рятувальний пост, який знаходиться на озері та залишили працівникам наглядну агітацію для подальшого розповсюдження серед відпочиваючих.

Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ