У Рівненській області міліціонери встановили жінку, яка торгувала… маковою соломою

У Рівненській області міліціонери встановили жінку, яка торгувала… маковою соломою

27.08.14 15:38 0 703
Під час проведення операції «Мак» працівники по боротьбі із незаконним обігом наркотиків Здолбунівського районного відділу міліції в ході оперативно-розшукових та слідчих дій задокументували факт збуту макової соломи.

— До оперативників надійшла інформація про збут на території Здолбунова наркотичних засобів, – зазначив начальник Здолбунівського РВ УМВС майор міліції Олександр Панасюк. – Відразу працівниками міліції було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання чи збут особливо небезпечних наркотичних засобів).

Міліціонери встановили, що 54-річна місцева жителька незаконно збула один кілограм речовини рослинного походження, ззовні схожої на макову солому, яка являється особливо небезпечним наркотичним засобом.

Вилучений наркотик направили для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Рівненській області.

На даний час триває досудове розслідування. Районні міліціонери встановлюють яким чином макова солома потрапила до рук жінки.

За такі дії зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбудеться ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ