На Рівненщині відзначили високий професіоналізм та активну громадянську позицію землевпорядників області.

На Рівненщині відзначили високий професіоналізм та активну громадянську позицію землевпорядників області.

27.08.14 18:43 0 662
Працівники Головного управління Держземагентства у Рівненській області взяли участь в урочистостях з нагоди 23-ї річниці Незалежності України в Рівненському обласному академічному облмуздрамтеатрі.

За сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня незалежності України заступник голови обласної ради Степан Павлюк вручив Почесну грамоту обласної ради завідувачу сектору кадрової політики Головного управління Держземагентства області Ірині Москаленко.

"Лише цьогоріч ми зрозуміли, що НЕЗАЛЕЖНІСТЬ треба відстоювати і виборювати. Перемога у цій нелегкій боротьбі починається з кожного з нас, та спільними зусиллями ми її обов'язково здобудемо! Дух, стійкість, витримку та волю українського народу не зламати нікому." – підкреслила начальник Головного управління Держземагентства Світлана Богатирчук-Кривко.

На завершення заходу в залі прозвучали слова Тараса Шевченка із вірша «І живим, і мертвим, і ненародженим землякам моїм» щодо відродження Української держави, що викликало бурхливі емоції.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Україні заборонено ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ