На Тернопіллі у Борщеві в День Незалежності відбувся патріотично-вишкільний захід

На Тернопіллі у Борщеві в День Незалежності відбувся патріотично-вишкільний захід

27.08.14 19:53 0 673
Активісти Борщівської районної організації ВО "Свобода" взяли участь в урочистих заходах, присвячених 23-й річниці державної незалежності України, зокрема у панахиді за загиблими за волю та незалежність України та патріотичному вічі.

24 серпня у Борщеві на центральній площі міста свободівці організували майстер-клас зі збирання та розбирання автомата АК-74. Також, залучивши районне відділення "Червоного хреста", провели вишкіл із надання першої медичної допомоги.

Бойова зброя привернула неабияку увагу містян, тож охочих повправлятися зі зброєю було багато. Дуже ефектно виглядали учасники, зодягнуті у вишиванки, з автоматом у руках. На думку організаторів, тим самим громадяни нашої держави показують, що Україна є миролюбною нацією, та коли потрібно – беремо в руки зброю та можемо дати гідну відсіч усім, хто зазіхає на цілісність нашої Держави. Подібні майстер-класи Борщівська "Свобода" проводитиме постійно.

З ініціативи волонтерського руху "Воля" та місцевої "Свободи" також було зібрано кошти для придбання амуніції землякам, які воюють в зоні АТО.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ