У Львівській області вирок суду

У Львівській області вирок суду

27.08.14 18:26 0 913
Нещодавно 53-річний житель Самбірщини отримав судимість за придбання незаконно виготовлених марок акцизного збору та збут підакцизного товару.

53-річний житель Самбірщини з метою подальшого використання для реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв протягом певного періоду часу придбав незаконно виготовлені марки акцизного збору та 20 літрів етилового спирту, який відноситься до підакцизних товарів. Частину марок він наклеїв на пляшки, наповнені водно-спиртовою сумішшю, яку виготовив самостійно за місцем свого проживання. шляхом змішування етилового спирту з водою. Дану суміш (підакцизний товар) в кількості 21 пляшка під виглядом торгової марки «Слава» встиг реалізувати.

Працівники сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Самбірського міськвідділу міліції викрили протиправні дії цього чоловіка. За місцем проживання зловмисника міліціонери виявили та вилучили понад 40 літрів водно-спиртової суміші, яку він зберігав з метою подальшого продажу. За скоєне житель Самбірщини поніс кримінальну відповідальність за придбання та зберігання незаконно виготовлених марок акцизного збору з метою їх використання при продажу товарів (ч.1 ст.199 КК України), а також за незаконне придбання, зберігання та збут підакцизних товарів (ч.1 ст.204 КК України).

Суд визнав його винним у вчиненому та призначив підсудному покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном на два роки і штрафу в сумі однієї тисячі гривень з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ ГУМВСУ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Голова Верховної ради ...

КОМЕНТАРІ